プレーヤー
TAKAHIRO MASUBUCHI 増渕 隆宏
有限会社 エム・アール・ピー ナオック(NAOC)代表、NPO法人とちぎグリーンエージェント 副理事 チイキカチ計画、栃木アウトドアプロモーション協議会 会長 -Representative director of Nature Adventure Outdoor Club -Vice-director of NPO Tochigi green agent -President of Chiiki-kachi planning and Tochigi outdoor promotion committe
プレーヤー
YOUSUKE SAITO 齋藤 洋之
株式会社タカサゴ 代表取締役 Owner of Takasago Farmer’s Bakery
プレーヤー
ゲストシェフ MOTOHIRO ISHIKAWA 石川 資弘
COURIS ROUGE [クーリ・ルージュ] フランスバスク地方料理レストラン「クーリ・ルージュ」が目指すのは、 自然体で温かい料理を作り続けること。 身近にある未開拓の自然の恵みと、良き生産者達と協力しながら、 知恵と助言を頂いて、田舎発信の新しい流れを作っていきます。 ワイン作り、自家製ハムやサラミ。チーズをつくるなど 地元力を活かしつつ田舎でしかできないレストランを目指しています。 Owner and chef of COURIS ROUGE He creates natural and heart-warming France Basque food branding with local food. Working together with local farmers and he creates a new trend restaurant making own wine, ham, salami and cheese in the outskirt of town.
プレーヤー
KAZUNORI UENO 上野 和則
上野ファーム Owner of Ueno farm
2024.04.01
2023.03.31
2020.11.01
2023.09.08
2023.08.24
2021.12.21